Vinduesfolie

Større opmærksomhed eller bedre indeklima

med vinduesfolier

Få et uforpligtende tilbud

Vi er altid parate til at hjælpe dig med at lave dine ruder

Kan du sige ja til følgende?
  • Vil du have større synlighed overfor dine kunder?
  • Vil du have mere omsætning?
  • Vil du have din virksomheds navn og produkter bliver kendt i bybilledet?
  • Vil du skille dig ud fra dine konkurrenter?

Så kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

Se et uddrag af vores produkter

Vi har i ReklamePlus løst mange forskellige opgaver på ruder og her finder du et bredt udsnit af vores løsninger indenfor vinduesfolie.

Clearview

Skab en WOW-effekt

Denne løsning er til dig, der gerne vil skabe et stærkt visuelt udtryk eller gerne vil have dit budskab på vinduerne – uden at gå på kompromis med udsynet på begge sider af ruden.

Med en clearviewfolie får du en næsten 100% glasklar folieløsning på dine ruder, så det giver oplevelsen af, at der er printet direkte på dine vinduespartier. Her er der ingen kompromiser, når det kommer til designet af dine vinduespartier.

Lav tekster, billeder, grafisk design og meget mere for at skabe maksimal wow-effekt samt interesse for dine budskaber eller produkter. Med denne løsning er det virkelig muligt at lave en iøjnefaldende vinduesdekoration, så du skiller dig ud fra mængden og øger interessen for din forretning.

 

Oneway vision

Vores mest populære vinduesprodukt

Oneway er den type folie, vi oftest monterer på ruder og vinduespartier. Fordelen er, at der er små huller i folien, der gør man kan se indefra og ud – men ikke modsat.

Så har du brug for at få monteret billeder eller budskaber på dine vinduer, men stadig ønsker lysindfald og ugeneret indkig, så er oneway en fantastisk løsning.

Frostet folie

En klassiker der aldrig går af mode

Med en frostet / sandblæstfolie får du en verden af muligheder.

Vi kan printe, skære bogstaver eller motiver… ja mulighederne er mange! Om du ønsker en helfoliering af dine ruder og fortsat have godt lysindfald, eller en mere dekorativ løsning, så er dette folien, hvor kun fantasien sætter grænser.

Denne løsning bruges bredt fra store kontorkomplekser til den lille forretning der ønsker en diskret og lækker løsning. Vælger du at printe på folien, får du virkelig et lækkert produkt, som er mere eksklusivt end et print på en alm. folie – og ikke mindst et godt lysindfald, der sikrer et bedre arbejdsmiljø.

Folieprint

Brug dine ruder som reklamefelt

Med et print på dine ruder får du muligheden for at benytte dine ruder til aktiv markedsføring. Du kan også helt eller delvist blænde ruderne hvis du f.eks. har reoler eller andet du ønsker at skjule og samtidig få mange ekstra kvadratmeter til at eksponere dit firma eller dine produkter.

Vi tilpasser folierne efter dine behov… Skal der laminat på, skal det være permanent løsning eller en aftagelig løsning til kampagner eller andet? Hos ReklamePlus er du altid sikret vinduefolier, der matcher dine ønsker. 

Vi ser frem til at vejlede dig, så du får det helt rigtige produkt.

Indfarvet folie

En holdbar og stilren løsning

Vis dit firma frem med lækre kvalitetsfolier i mange farvemuligheder, der holder i lang tid. Med denne løsning er udvalget stort og mulighederne mange –uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Du kan bl.a. få tekster, logo, hel eller delvis blænding. Og alt dette kan kombineres på mange måder og løsninger. Så skal du have en flot og stilren løsning i top kvalitet, er vi klar til at lave din næste folieløsning.

Solfilm

En løsning der løser mange problemer

Solfilm har mange fordele til din arbejdsplads, kontor eller privat.

Solfilmen dæmper og reducerer varmepåvirkningen på kontoret, hvilket giver en mere behagelig temperatur og et forbedret arbejdsmiljø. Samtidig mindskes risikoen for blænding, når du sidder og arbejder.

Yderligere tilføjer det også en anden værdi. Det sikrer nemligprivatlivet og sørger for, at uvedkommende og forbipasserende ikke kan kigge ind. Derudover reducerer solfilm også UV påvirkning og kan hjælpe med at bevare farvepigmenter i bl.a. møbler og tekstiler.

Der findes et stort udvalg af solfilm, og enkelte film kan løse flere problematikker på samme tid, men normalvis vælger man en løsning, som er tilpasset et konkret behov.

Vinduesfolie til alle behov

Vi har i ReklamePlus leveret vinduesfolier til mange forskellige behov – her ser du et udvalg af vores cases. 

Sådan kommer vi i gang med
din rudeløsning hos ReklamePlus
1. Afklaring

Vi afklarer sammen hvilket signal du ønsker at sende og hvilket formål der skal være for din nye rudeløsning. Vi tilbyder også at komme på et virksomhedsbesøg for at se omgivelser, muligheder m.m. Når vi har afklaret ovenstående, begynder vi at dykke mere ned i detaljerne.

2. Form & design

Nu er vi klar til at tage stilling til hvilken form, type og design du ønsker. Denne beslutning har et hav af muligheder. Men bare rolig, vi står klar til at hjælpe dig igennem de mange muligheder.

3. Oplæg

Når vi sammen er kommet frem til hvilket design og dertilhørende mål, begynder vi at udarbejde et oplæg til din nye ruddeløsning. Dette skal endeligt godkendes af dig, inden vi sætter det i produktion.

4. Produktion & montering

Når vi har modtaget endelig godkendelse på vores oplæg, igangsætter vi produktionen af din nye rudeløsning. Leverings- og produktionstid afhænger af flere faktorer, såsom krav og type. Når vi ved dette, aftaler vi sammen hvornår det kan lade sig gøre at montere rudeløsningen hos dig. Vi leverer altid til tiden og sætter en dyd i at overholde vores aftaler.