Bilreklame

Den bedste investering du kan lave!

Få et uforpligtende tilbud

Vi er altid parate til at hjælpe dig med din nye bilreklame

Kan du sige ja til følgende?
  • Vil du have større synlighed overfor dine kunder?
  • Vil du have mere omsætning?
  • Vil du have din virksomheds navn og produkter bliver kendt i bybilledet?
  • Vil du skille dig ud fra dine konkurrenter?

Så kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

Se et uddrag af vores produkter

Vi har i ReklamePlus lavet mange former for reklame samt dekorationer på biler og her finder du et bredt udsnit af vores løsninger

Fuldindpakning / wrapping

Beskyt lakken og vælg selv din bils udtryk

Med en fuldindpakning eller wrapping som det også er kaldt, får du ikke bare mulighed for at lave netop det udtryk du allermest ønsker dig, du får også en beskyttelse af lakken på bilen, mod ridser og anden slitage, som kan koste dig penge, når du skal sælge eller aflevere bilen fra leje eller leasing.

Denne løsning kan enten laves som en printløsning, hvis der ønskes billeder, glidende overgang i farven og meget mere… Det er kun fantasien, der sætter grænsen.
Vi kan også lave et farveskift på bilen med en fuldfarvet kvalitetsfolie. Her får du et meget bredt spænd af farver og folie i mat eller blank og effekter såsom carbon look eller metallic. Hvilket farve og udtryk du ønsker bilen skal have, er helt op til dig.

Tekster og logo

Bliv set i trafikken

Brug din bil som en rullende reklamesøjle og bliv set af dine kunder og konkurrenter. Med tekst og logo på bilen er det muligt at opnå synlighed og skille sig ud fra de andre i trafikken og dermed blive genkendt.

Hos Reklameplus er vi eksperter i at få et enkelt logo til at fremstå unikt, stort og genkendeligt. Tekster og logo på bil kan også kombineres med en indpakning for at opnå endnu mere wow-effekt.

Bildeko

Skal din bil styles?

Vi kan lave lige præcis hvad du ønsker, skal på din bil. Om det er stafferinger, pinups, fartstriber osv. er vi klar til at hjælpe dig med at give din bil lige præcis det udtryk du ønsker dig. Om det er en diskret foliering for at fremhæve din bils kurver og kanter eller andet, så er vi klar på at rådgive og vejlede dig til at få din bils drømmeudtryk, igen er det kun din fantasi der sætter grænsen.

Solfilm

Skab bedre indeklima i din bil

Mange vælger i dag en solfilms løsning til deres biler da det reducerer varmen, samt skaber stor diskretion hvor solfilmen er monteret. Få et bredt udvalg af toning på din bils ruder og fremhæv din bils linjer. Om det er den helt mørke diskretionsfilm eller de lysere bestemmer du helt selv og vores solfilmsmontør leverer altid et pænt og professionelt stykke arbejde. Størstedelen af de fabriksmonterede ruder, er kun indfarvet glas og dermed ikke varmereducerende som vores solfilm er.

Se et uddrag af vores produkter

Vi har i ReklamePlus lavet mange former for reklame samt dekorationer på biler og her finder du et bredt udsnit af vores løsninger

Specialløsninger

Fandt du ikke det du søgte?

Vi har lavet rigtig mange løsninger som ikke falder ind under en kategori! Her kan blandt andet nævnes autotrailere, ladcykler, entreprenørmaskiner og meget mere. Vil du gerne have reklame på noget, som vi ikke har nævnt i vores kategorier, er vi selvfølgelige behjælpelige med at klare denne opgave også.

Ingen opgave er for lille eller for stor til at vi kan løse den. Så skal du have fuldindpakket din lukkede trailer eller have reklametekster på en gravemaskine, så står vi klar med kyndig vejledning og ekspertisen til at få dit projekt ført ud i livet.

Oneway folie

SE UD MEN IKKE IND!

Med en oneway folie får du mulighed for bl.a. at benytte bilens bagrude som reklamefelt uden at miste udsynet i bagruden. Oneway kan monteres på alle bilens bagerste ruder og kombineres med evt. wrap eller andet design, så det er muligt at fortsætte et billede fra bilens dør og op af bilens rude. Altså det muliggør at man kan brede designet over en større del af bilens flade.

Sådan kommer vi i gang med
din bilreklame hos ReklamePlus
1. Afklaring

Vi afklarer sammen hvilket signal du ønsker at sende og hvilket formål der skal med din nye bilreklame. Når vi har afklaret dette, begynder vi at dykke mere ned i detaljerne.

2. Form & design

Nu er vi klar til at tage stilling til designet på din nye bilreklame. Denne beslutning har et hav af muligheder. Men bare rolig, vi står klar til at hjælpe dig med at få den helt rigtige løsning, så du sikrer dig synlighed i bybilledet

3. Oplæg

Vi begynder nu at udarbejde et oplæg til din nye bilreklame. Dette skal endeligt godkendes af dig, inden vi sætter den i produktion.

4. Produktion & montering

Når vi har modtaget endelig godkendelse på vores oplæg, igangsætter vi produktionen af din nye bilreklame. Leverings- og produktionstid afhænger af flere faktorer, såsom løsning og model. Når vi ved dette, aftaler vi sammen hvornår og hvordan det kan lade sig gøre at montere reklamen på din bil. Vi leverer altid til tiden og sætter en dyd i at overholde vores aftaler.