Logo og grafik

Til alt som skal produceres
kræver det at der er et godt udgangspunkt...

Få et uforpligtende tilbud

Vi er altid parate til at hjælpe dig med dit nye logo eller design

Kan du sige ja til følgende?
  • Vil du have større synlighed overfor dine kunder?
  • Vil du have mere omsætning?
  • Vil du have din virksomheds navn og produkter bliver kendt i bybilledet?
  • Vil du skille dig ud fra dine konkurrenter?

Så kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

Se et uddrag af vores produkter

Vi har i ReklamePlus lavet mange forskellige logoer, designs samt oplæg og her finder du et bredt udsnit af vores løsninger

Logo

En stærk signalværdi

Hos ReklamePlus efterstræber vi at et logodesign indeholder en relevant og original idé, der afspejler virksomhedens strategi og værdier. Et stærkt logodesign skal meget gerne skabe opmærksomhed, sympati, troværdighed og ikke mindst genkendelse for din virksomhed så du skiller dig ud fra dine konkurrenter.

Dit logo skal holde i mange år! Vi gør altid vores bedste for at dit logo har et brugbart og langtidsholdbart udtryk, der ikke går af mode, så du ikke igen om et par år, skal igennem processen der kræves, for at rebrande sin virksomhed.

Design

Alt starter med et godt design

Det er de færreste firmaer der har en decideret designmanual og det er derfor en stor tillidssag at vælge et firma til at varetage ens firmaprofil. Vi kan designe din firmaprofil fra bunden, så der er styr på alt lige fra visitkort, bilreklame, messeløsninger, facadeløsninger m.m. kort sagt alt hvad der skal til for at du får et ensartet og professionelt udtryk hver gang. Vi kan også sørge for at videreføre dit eksisterende design og holde styr på dine filer, så du slipper for selv at organisere dette, samt sikre der ikke sker fejl i slutproduktet.

Hos ReklamePlus er du i trygge hænder, da vi hjælper dig med at holde styr på dit visuelle udtryk, så din profil videreføres på alt hvad der skal produceres. Vi har alle dine filer liggende hos os og sørger altid for at du får det samme udtryk hver gang.

Oplæg

Det handler om ro i maven!

Om du skal have lavet et lille klistermærke eller en total facadeløsning, så handler det om at ramme præcis det udtryk og de ideer du har til produktet. Derfor laver vi altid et grafisk oplæg til godkendelse.

Et oplæg er din garanti for at slutproduktet ender med at se ud som du har forestillet dig det, sørge for at der ikke er opstået misforståelser og ikke mindst give dig ro i maven når du bestiller dine produkter hos os. Så du er altid i sikre hænder hos ReklamePlus, da vi aldrig producerer noget uden din endelige godkendelse.

Se alle cases

Rebranding

Er tiden løbet fra din virksomhed?

Mange virksomheder er startet op med hårdt slid og kampen for at skabe sig et navn. I opstartsprocessen har det visuelle udtryk måske ikke været på top-10-listen over vigtige faktorer der skulle til for at skabe succes.

Vi kan i ReklamePlus sørge for at din virksomhed får et moderne, men samtidig også tidløst udtryk, som bliver bemærket og gerne skulle skabe mere succes for din virksomhed. Om du skal have lavet hele dit udtryk om, med nyt logo, farver, fonte osv. eller have opdateret din nuværende profil, er du i trygge hænder hos ReklamePlus. Vi går altid i dialog med dig om dine visioner og drømme for den perfekte profil til dit firma. Du har skabt identiteten for din virksomhed og vi sørger for at det visuelle afspejler disse værdier.

Sådan kommer vi i gang med
din grafiske løsning hos ReklamePlus
1. Afklaring

Vi afklarer sammen hvilket signal du ønsker at sende og hvilket formål der skal være for din nye grafiske løsning. Når vi har afklaret ovenstående, begynder vi at dykke mere ned i detaljerne om løsningen.

2. Form & design

Nu er vi klar til at tage stilling til hvilket design og udtryk du ønsker. Om det er et simpelt eller mere detaljerigt udtryk du øsker, står vi klar til at hjælpe og vejlede dig.

3. Oplæg

Når vi sammen er kommet frem til hvilket design og udtyk du ønsker, begynder vi at udarbejde et oplæg til din nye grafiske løsning. Dette skal endeligt godkendes af dig, inden vi laver filerne trykklar.

4. Produktion

Når vi har modtaget endelig godkendelse på vores oplæg, igangsætter vi eventuel produktion eller levering af din nye grafiske løsning. Leverings- og produktionstid afhænger af flere faktorer, såsom hvor komplekst grafikken er og om der skal igangsættes en produktion.