Klistermærker

Dette produkt har mange navne
og her er et par eksempler...

Få et uforpligtende tilbud

Vi er altid parate til at hjælpe dig med at lave dit næste klistermærke

Kan du sige ja til følgende?
  • Vil du have større synlighed overfor dine kunder?
  • Vil du have mere omsætning?
  • Vil du have din virksomheds navn og produkter bliver kendt i bybilledet?
  • Vil du skille dig ud fra dine konkurrenter?

Så kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

Se et uddrag af vores produkter

Vi har i ReklamePlus løst mange forskellige opgaver og her finder du et bredt udsnit af vores løsninger

Streamers

En klassiker der aldrig går af mode

Den foretrukne mulighed for at få dit brand ud så vidt som muligt. Med en streamer er der næsten ingen begrænsning for hvor du kan placere din reklame, hvilket skaber en frihed til at komme ud med dit budskab og skabe en genkendelseseffekt i gadebilledet.

Etiketter

Sæt dem overalt!

Her er en unik mulighed for branding om end det er noget så simpelt, som at placere dit navn på hvert et solgt produkt eller at synliggøre dit navn hos kunden f.eks. mekanikeren, der placere en etiket efter olieskift osv. Value for money er at finde her, hvis du gør det rigtigt og konsekvent.

Udskåret folie

Det kvalitetsbevidste valg

Vis dit firma frem med lækre kvalitetsfolier i mange farvemuligheder, der holder længe. Med denne løsning er udvalget stort og mulighederne mange, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Du kan bl.a. få tekster eller logo og dette kan kombineres på mange måder og løsninger. Så skal du have en flot og stilren løsning i topkvalitet, er vi klar til at lave din næste folieløsning.

Doming

3D løsningen

Skab opmærksomhed med et lækkert produkt. Skab opmærksomhed med et lækkert produkt. Med doming har du muligheden for at skabe et stærkt visuelt produkt der skiller sig ud fra mængden.

Med doming får du et 3D klistermærke som man med garanti lægger mærke til og det har samtidig en super lækker overflade.

Sådan kommer vi i gang med
dine klistermærker hos ReklamePlus
1. Afklaring

Vi afklarer sammen hvilket signal du ønsker at sende og hvilket formål der skal være for dit nye klistermærke. Når vi har afklaret ovenstående, begynder vi at dykke mere ned i detaljerne om klistermærket.

2. Form & design

Nu er vi klar til at tage stilling til hvilken form, type og design du ønsker. Denne beslutning har et hav af muligheder. Men bare rolig, vi står klar til at hjælpe dig. Bl.a. kan der vælges mellem typer af klæb samt laminat.

3. Oplæg

Når vi sammen er kommet frem til hvilket type klistermærke og dertilhørende mål, begynder vi at udarbejde et oplæg til dit nye klistermærke. Dette skal endeligt godkendes af dig, inden vi sætter det i produktion.

4. Produktion & montering

Når vi har modtaget endelig godkendelse på vores oplæg, igangsætter vi produktionen af dit nye klistermærke. Leverings- og produktionstid afhænger af flere faktorer, såsom antal og efterbehandling. Når vi ved dette, aftaler vi sammen hvornår det kan lade sig gøre at levere klistermærkerne til dig. Vi leverer altid til tiden og sætter en dyd i at overholde vores aftaler.