Interiør folie

Her er ingen begrænsninger

Få et uforpligtende tilbud

Vi er altid parate til at hjælpe dig med at lave din indendørsløsning

Kan du sige ja til følgende?
  • Vil du have større synlighed overfor dine kunder?
  • Vil du have mere omsætning?
  • Vil du have din virksomheds navn og produkter bliver kendt i bybilledet?
  • Vil du skille dig ud fra dine konkurrenter?

Så kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

Se et uddrag af vores produkter

Vi har i ReklamePlus løst mange indendørsopgaver og her finder du et bredt udsnit af vores løsninger

Interiørfolie

Forny fremfor at købe nyt

Vi er forhandlere af kvalitetsprodukter, så som Design folie m. fl. Med interiørfolie kan du opnå fantastiske resultater ved at give nyt liv til bl.a. gamle køkkenlåger, slidt skrivebord eller dekorer en væg og sætte et personligt præg. Der er et hav af muligheder. Lige fra en ensartet farve, til realistisk lignende beton og trælook. Her er der en oplagt mulighed for at få et lækkert udtryk og samtidig tænke på miljøet, da dette altid kan udskiftes hvis trenden eller din smag skulle ændres.

Vægprint / tapeter

Hvorfor nøjes med metervarer?

Vi kan printe lige netop det udtryk du ønsker, skal på din væg, til en brøkdel af hvad designtapet koster. Hos ReklamePlus har vi flere års erfaring i at lave unikke tapeter og vægprint! Hos os er det kun fantasien der sætter grænser og vi har et bredt spænd af produkter, så vi er sikre på at imødekomme dine ønsker og design forslag.

Vægfolier

Skab budskaber og udtryk uden maling

Med en folieløsning på væggen har du mulighed for at skabe spændende dekorationer, budskaber, henvisninger og meget mere uden brug af maling.

Skal du have lavet en dekoration på din væg, som kan lidt mere end en malet væg eller skal du have lavet en henvisning men ikke ønsker skilte, er dette helt klart et produkt der er i topklasse. Med en vægfolie har du mulighed for at skabe lige hvad du ønsker og udtrykket er tæt på en malet løsning. Her er der ingen tørretid eller begrænsninger for hvilket motiv du ønsker. Ved denne løsning er det også muligt at få et ønsket billede, kunstværk eller motiv printet og monteret på et større areal, hvis billedfilen modtages i høj opløsning.

Vi kan lave denne løsning som permanent, midlertidigt og med et bredt udvalg af farver samt overflade. Vi tilpasser det til hvilket behov du har og vi står selvfølgelig til rådighed for at guide dig igennem, at vælge det rigtige produkt.

Print på plade

Hos ReklamePlus har vi gjort en dyd ud af at lave print på plader

Plade med folieombuk. Vi kan forvandle en simpel skilteplade til et mere eksklusivt produkt. Ved at vi laver et ombuk, lægger vi folien omkring skiltet og dækker pladens kant, så man opnår et mere fuldendt indtryk af produktet.

Plader med folieombuk har en stilren finish og er ideelt til steder hvor man ønsker et mere elegant udtryk. Montageløsninger er der mange af. Alt fra dobbeltklæbende tape, velcro til afstandsklodser for ekstra dybde…. Her er det dit ønske for et færdigt udtryk, der er i fokus.

Gulvfolie

Hvor mange ubenyttede kvadratmeter har du?

Rigtig mange tænker ikke over hvor stor værdi et gulv kan have. Om det er for at skabe øget sikkerhed i en produktionshal eller at lave meromsætning på ønskede produkter, er gulvfolier ideelle til at løse alt dette.

Vores gulvfolier kan enten laves som permanente eller aftagelige løsninger, alt efter om du ønsker en permanent markering eller et midlertidigt budskab. Gulvfolierne er monteret med skridsikkert laminat, for ar forlænge levetiden på produktet og så dine kunder eller ansatte sikkert kan betræde folierne.

Hvis du vil skabe mere sikkerhed eller mersalg er vi parate til at give dig den bedste sparring på, hvordan netop dit gulvareal bedst udnyttes.

Akustikplader

Dårlig akustik er dårligt indeklima

Akustikplader er en ideel løsning, til dig, der ønsker at forbedre akustikken og indeklimaet og dermed det miljø du og dine medarbejdere befinder jer i. Akustikplader kan leveres printet med et ønsket motiv.

Se et uddrag af vores produkter

Vi har i ReklamePlus løst mange indendørsopgaver og her finder du et bredt udsnit af vores løsninger
Sådan kommer vi i gang med
din interiørløsning hos ReklamePlus
1. Afklaring

Vi afklarer sammen hvilke muligheder der er for din nye interiørløsning. Vi tilbyder også at komme på et virksomhedsbesøg for at se omgivelserne. Når vi har afklaret ovenstående, begynder vi at dykke mere ned i detaljerne om løsningen.

2. Form & design

Nu er vi klar til at tage stilling til hvilken form, udtryk og design du ønsker. Denne beslutning har et hav af muligheder. Men bare rolig, vi står klar til at hjælpe dig gennem processen.

3. Oplæg

Når vi sammen er kommet frem til hvilket udtryk, design og dertilhørende mål, begynder vi at udarbejde et oplæg til din nye interiørløsning. Dette skal endeligt godkendes af dig, inden vi sætter det i produktion.

4. Produktion & montering

Når vi har modtaget endelig godkendelse på vores oplæg, igangsætter vi produktionen af din nye interiørløsning. Leverings- og produktionstid afhænger af flere faktorer, såsom hvilken løsning du har valgt. Når vi ved dette, aftaler vi sammen hvornår det kan lade sig gøre at montere løsningen hos dig. Vi leverer altid til tiden og sætter en dyd i at overholde vores aftaler.