Facadeskiltning

Hvad ser dine kunder når de ser dig udefra?

Få et uforpligtende tilbud

Vi er altid parate til at hjælpe dig med at skabe din facadeløsning

Kan du sige ja til følgende?
  • Vil du have større synlighed overfor dine kunder?
  • Vil du have mere omsætning?
  • Vil du have din virksomheds navn og produkter bliver kendt i bybilledet?
  • Vil du skille dig ud fra dine konkurrenter?

Så kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

Se et uddrag af vores produkter
til alle erhverv

Vi har i ReklamePlus løst mange forskellige facader for mange kunder og erhverv – og her finder du et bredt udsnit af vores løsninger

Udfræste bogstaver og logo

BREDT UDVALG MED EN LÆKKER FINISH

Ønsker du en facade der virkelig signalerer eksklusivitet, er dette en mulighed du bør overveje. Med en fræst løsning kommer du virkelig til at skille dig ud i gadebilledet på en lækker og stilren måde. Vi kan lave alt i fræs, lige fra ædelmetaller, rustfrit stål, skilteplader og opskummet PVC. Mulighederne er mange og løsningerne designes altid ud fra dine behov og ønsker.

Udhængsskilt / Galgeskilt

Bliv set på afstand!

Har du butik på byens strøg eller på landet, er her en god mulighed for at skabe fokus på afstand. Med et galgeskilt sikrer du dig at folk får øje på dig før de står udenfor din butik, da dette produkt hænges i en højde, der skiller sig ud og samtidig gør, at din skiltning ikke kun ligger fladt på din facade, men stikker fysisk ud i gadebilledet. Vi har et bredt udvalg af galgeskilte i mange designs og metaller, så du kan få et skilt der passer ind til din designlinje og facade. Vi har også mulighed for at lave denne løsning med lys i, hvis du ønsker maksimal eksponering.

Plade med folieombuk

Simpelt og lækkert

Vi kan forvandle en simpel skilteplade til et mere eksklusivt produkt. Ved at vi laver et ombuk, lægger vi folien omkring skiltet og dækker pladens kant, så man opnår et mere fuldendt indtryk af produktet.
Plader med ombuk har en stilren finish og er ideelt til steder hvor man ønsker et mere elegant udtryk.

Gadeskilte / A-skilte

Skift budskab hurtigt og let

Vi har et kæmpe udvalg af gadeskilte og displays som vi kan dekorere, så det passer ind til din forretning.
Med gadeskilte er det muligt at lave det helt personligt og vi kan også specialfremstille et unikt gadeskilt efter lige præcis dine ønsker.

Oneway vision

Vores mest populære vinduesprodukt

Oneway er den type folie vi oftest monterer på ruder og vinduespartier. Fordelen er, at der er små huller i folien, der gør man kan se indefra og ud, men ikke modsat.

Så har du brug for at få monteret billeder eller budskaber på dine vinduer, men stadig ønsker lysindfald og ugeneret indkig, så er oneway en fantastisk løsning.

Frostet folie

En klassiker der aldrig går af mode

Med en frostet / sandblæstfolie får du en verden af muligheder.
Vi kan printe, skære bogstaver eller motiver… ja mulighederne er mange! Om du ønsker en helfoliering af dine ruder og fortsat have godt lysindfald, eller en mere dekorativ løsning, så er dette folien hvor kun fantasien sætter grænser.

Denne løsning bruges bredt fra store kontorkomplekser til den lille forretning der ønsker en diskret og lækker løsning. Vælger man at printe på folien får man virkelig et lækkert produkt som er mere eksklusivt end et print på en alm. folie, samt et godt lysindfald der sikrer et bedre arbejdsmiljø.

Printede folier

Brug dine ruder som reklamefelt

Med et print på dine ruder, får du muligheden for at benytte dine ruder til aktiv markedsføring. Du kan også helt eller delvist blænde ruderne hvis du f.eks. har reoler eller andet du ønsker at skjule og samtidig få mange ekstra kvadratmeter til at eksponere dit firma eller dine produkter.

Vi tilpasser folierne efter dine behov… Skal der laminat på, skal det være permanent løsning eller en aftagelig løsning til kampagner eller andet? Vi ser frem til at vejlede dig, så du får det helt rigtige produkt.

Udskåret folie

En holdbar og stilren løsning

Vis dit firma frem med lækre kvalitetsfolier i mange farvemuligheder, der holder længe. Med denne løsning er udvalget stort og mulighederne mange, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Du kan bl.a. få tekster eller logo og dette kan kombineres på mange måder og løsninger. Så skal du have en flot og stilren løsning i topkvalitet, er vi klar til at lave din næste folieløsning.

Lysskilte

For dig der ønsker fuld eksponering

Et lysskilt er et produkt der kommer i mange udformninger og udtryk. Vi kan levere alle former for lysskilte, alt fra en traditionel lyskasse til store facadebogstaver. Fælles for alle vores produkter er, at de selvfølgelig er udført i strømbesparende LED-dioder, så dine omkostninger holdes nede på et absolut minimum.

- Facadebogstaver med lys i kan udformes til at ramme lige præcis det udtryk du ønsker dig, det kan bl.a. laves med brede kanter der virkelig tydeliggør 3D-effekten eller mere neutralt med en lille kant så det sidder diskret på din facade. De kan laves med lys i siden, front eller bag bogstaverne… Det kan blive lige som du gerne vil have dem.

- Lyskasser kan bl.a. udformes som fræst plade med en akryl, hvor lyset kommer igennem eller som ren akrylløsning monteret med folie, der enten blokerer lyset eller lader det komme igennem der hvor du gerne vil skabe fokus. Igen er det dine ønsker der bestemmer produktet.

- Udhængsskilte med lys i, er også en mulighed hvis man ønsker større eksponering end et alm. udhængsskilt. Her har du igen et hav af muligheder og vi tilpasser selvfølgelig skiltet efter dine behov og ønsker.

Mulighederne i denne kategori er mange, så hvis du overvejer et lysskilt, så du også opnår reklameværdi når mørket falder på, så er du velkommen til at kontakte os, så vi bedst muligt kan vejlede dig til dit drømme skilt.

Se et uddrag af vores produkter

Vi har i ReklamePlus løst mange forskellige facader og her finder du et bredt udsnit af vores løsninger
Sådan kommer vi i gang med
din facadeløsning hos ReklamePlus
1. Afklaring

Vi afklarer sammen hvilket signal du ønsker at sende og hvilket formål der skal være for din nye facade. Vi tilbyder også at komme på et virksomhedsbesøg for at se omgivelser, muligheder m.m. Når vi har afklaret ovenstående, begynder vi at dykke mere ned i detaljerne omkring facaden.

2. Form & design

Nu er vi klar til at tage stilling til hvilken form, type og design du ønsker. Denne beslutning har et hav af muligheder. Men bare rolig, vi står klar til at hjælpe dig. Bl.a. kan der vælges facadeskilt med udskårne bogstaver, med og uden lys ...

3. Oplæg

Når vi sammen er kommet frem til hvilken facadeløsning, design og dertilhørende mål, begynder vi at udarbejde et oplæg til din nye facade. Dette skal endeligt godkendes af dig, inden vi sætter den i produktion.

4. Produktion & montering

Når vi har modtaget endelig godkendelse på vores oplæg, igangsætter vi produktionen af din nye facadeløsning. Leverings- og produktionstid afhænger af flere faktorer, såsom krav og model. Når vi ved dette, aftaler vi sammen hvornår det kan lade sig gøre at montere facaden hos dig. Vi leverer altid til tiden og sætter en dyd i at overholde vores aftaler.