ReklamePlus er din professionelle skilte- og reklamepartner

ReklamePlus er din professionelle skilte- og reklamepartner

ReklamePlus har eksisteret i mere end 20 år under navnet Mobilreklame, og leverer alt i skilte, bilreklame, bannere, facadeløsninger samt grafisk design.
Vi lever af at gøre vores kunder mere synlige og give dem succes ved hjælp af reklame. Vi er et team bestående af dygtige grafikere og montører med mange års erfaring indenfor reklame-, tryk og skiltebranchen. Vi sætter kvaliteten i højsædet og værner om at levere et professionelt stykke arbejde.
I ReklamePlus er vi eksperter i at lave visuel kommunikation til alverdens forskellige formål, uanset om det er ude eller inde, lodret, vandret eller helt på hovedet – det er næsten kun fantasien, der sætter grænsen.Kvalitet og service – altid i plus


Vi arbejder altid med materialer af god kvalitet, og har stor erfaring med, hvilke materialer der kan holde til hvad. Derfor rådgiver vi også vores kunder, så I får den bedst mulige løsning til netop jeres projekt. Vi er din garanti for et solidt stykke arbejde.
Vi løser opgaver for både store og små erhvervsdrivende, både lokalt i Vordingborg og på hele Sjælland og Lolland-Falster, og har egen produktion, maskiner og monteringshal beliggende på Sydsjælland i Vordingborg.
Vores kunder kender os for altid at levere et flot resultat, altid til tiden og indenfor aftalen. Og vi går gerne den ekstra mil for vores kunder.
Vi kører gerne efter opgaven og har blandt andet løst opgaver på Hammershus på Bornholm, så geografi er ingen hindring for os.Historien om ReklamePlus


ReklamePlus er i dag ejet af Thomas Levin, som har været selvstændig siden 2011. Thomas har været en del af ReklamePlus siden 2012, da han indgik samarbejde med sin daværende kompagnon. Dengang hed firmaet stadig Mobilreklame.

Siden 2012 er opgaverne vokset, og der blev også brug for flere medarbejdere til at varetage opgaver for et stigende antal kunder.

I december 2018 overtog Thomas Levin 100% af virksomheden, og siden er der også kommet flere medarbejdere til.

I september 2020 skiftede Mobilreklame officielt navn til ReklamePlus; en beslutning, som havde været længe undervejs.
”Vi er ofte stødt på den udfordring, at folk der ikke kender os, tror at mobilreklame laver reklame til mobiltelefoner. ReklamePlus beskriver mere klart hvem vi er og hvad det er vi laver, for det er meget mere end bare reklame.” – direktør, Thomas Levin

Har I brug for at få opfrisket facaden, ny bilreklame, eller tryk og folie til en større udstilling, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud!
Thomas Levin

Ejer og grafiker
thomas@reklameplus.dk

Thomas er ejer af ReklamePlus og har været selvstændig siden 2011. Thomas varetager til dagligt alt det grafiske arbejde, som han gør til høj præcision. Han er utrolig dygtig og går aldrig på kompromis, men sikre et højt fagligt niveau i alt hvad han laver. Thomas har en god dialog med kunderne og sætter en ære i, at være med til at yde den bedste og højeste service. Med Thomas på holdet er man sikret en meget høj standard. Man kan føle sig i trygge hænder hos Thomas.

Michael Larsen

Skiltetekniker og montør
info@reklameplus.dk

Michael er ansvarlig for produktionen og er stærk i sit håndværk. Han har arbejdet indenfor skiltebranchen siden 2005. Han er en dygtig tekniker og gør sit arbejde ordentligt. Når Michael er i produktionen, kan man trygt stole på en høj kvalitet og faglighed. Michael er både at finde i produktionen og med på diverse montageopgaver, hvor man trygt kan stole på et godt solidt stykke arbejde.

Dianna Levin

Administration
info@reklameplus.dk

Dianna er ansvarlig for en del af regnskabet. Samtidig er hun assistent på diverse opgaver. Derudover er Dianna sekundant på ReklamePlus og er med til at bevare overblikket.

Kan du sige ja til følgende?
  • Vil du have større synlighed overfor dine kunder?
  • Vil du have mere omsætning?
  • Vil du have din virksomheds navn og produkter bliver kendt i bybilledet?
  • Vil du skille dig ud fra dine konkurrenter?

Så kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig.