Banner og flag

Store budskaber til små priser

Få et uforpligtende tilbud

Vi er altid parate til at hjælpe dig med dit næste banner eller flag

Kan du sige ja til følgende?
  • Vil du have større synlighed overfor dine kunder?
  • Vil du have mere omsætning?
  • Vil du have din virksomheds navn og produkter bliver kendt i bybilledet?
  • Vil du skille dig ud fra dine konkurrenter?

Så kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

Roll-up

Nemt og enkelt reklamedisplay

Den billigste og mest fleksible løsning for at få dit budskab ud. Med en roll-up får du markedets mest fleksible løsning når det kommer til at få dit budskab kommunikeret. Vores roll-ups er kvalitets roll-ups af kraftigt aluminium med to fødder som base. Den er monteret med et kraftigt stofbanner hvor der på bagsiden er et blokerende lag så sol og andet lys ikke hæmmer dit budskab.

Brug dem på kontoret, messen til konferencer eller foredrag… Mulighederne er mange og budskabet designer du helt selv i kyndig vejledning med vores dygtige grafiker. Et roll-up banner kommer i standard størrelse 85 x 200 cm., men kan leveres i mange andre størrelser hvis du har behov for dette.

Stillads / Meshbanner

Markedets mest solgte banner

Med et meshbanner får du et utal af muligheder for udendørs eksponering, om det er på et stillads, i vejsiden eller hvor end du ønsker at skabe reklame og få dit budskab ud, er dette det perfekte udendørs produkt.

Meshbanneret har med sin egenskab af en masse huller i banneret en god luftgennemstrømning der forhindrer at dit banner kommer til at fungere som et stort sejl.

Vi trykker kun på kvalitetsprodukter og med et UV-print garanterer vi, at banneret er ridsefast og rengøringsvenligt så dette kan genbruges. De bliver leveret med kantforstærkning hele vejen rundt om banneret, så levetiden forlænges og færdiggøres typisk med enten sejlringe eller keder i top og bund.

Stofbanner

Det ideelle valg til indendørs reklame

Skal du på messe eller anden indendørs aktivitet er dette produktet vi anbefaler. Et stofbanner kan fås i mange forskellige udtryk og finish, så der er virkelig mulighed for at skille sig ud her. Montagen er også meget alsidig og vi kan levere mange forskellige løsninger, såsom velcro, keder til skinner eller med kantforstærkning, samt øjer. Stofbanner kan også bruges udendørs hvor vindrisikoen ikke er så høj.

Flag

Bliv set på afstand

Med et reklameflag kan du virkelig få stor opmærksomhed på dit firmas adresse. Vi tilpasser flagene efter dine flagstænger samt producerer og designer dem efter dine ønsker. Da der er mange kvaliteter og trykformer er vi altid klar på at vejlede dig til et produkt der passer til dine behov.

Pressening / Blockoutbanner / PVC

Fuld eksponering

Ønsker du at dække noget eksisterende er dette valget. Et blockoutbanner har et mellemlag der gør at sol eller bagvedliggende budskaber ikke kan trænge igennem.
Denne løsning er også ideel til dobbeltsidet tryk, hvor du ønsker eksponering fra begge sider uden at det bliver spejlvendt.
Dette produkt bliver kantforstærket og færdiggøres med enten sejlringe, keder i top og bund eller velcro. Hvad end der skal til for at løse montagen af banneret.

Beachflag

Markedets mest solgte flag

Beachflag er en hurtig og nem løsning hvis du vil skabe opmærksomhed både inde og ude. Du kan bruge dem til events, messer eller foran din butik. Når beachflag bruges udendørs er det en suveræn kilde til opmærksomhed da det altid vil gå op imod vinden og dermed fange øjet. Alle vores beachflag er super lette at sætte op og kan hurtigt og nemt pakkes sammen i den medfølgende taske og bruges igen ved anden lejlighed.

Et beachflag kommer i rigtig mange forskellige udformninger derfor sørger vi for at vejlede dig til den rigtige størrelse og model så du får et beachflag der passer til dit behov. Vores grafiker er altid klar på at designe flaget efter dine ønsker så du får præcis det udtryk du godt kunne tænke dig dit flag skal have.

Sådan kommer vi i gang med
dit banner eller flag hos ReklamePlus
1. Afklaring

Vi afklarer sammen hvilket signal du ønsker at sende og hvilket formål der skal være for dit nye banner eller flag. Når vi har afklaret ovenstående, begynder vi at dykke mere ned i detaljerne om dit nye banner eller flag.

2. Form & design

Nu er vi klar til at tage stilling til hvilken form, type og design du ønsker. Denne beslutning har et hav af muligheder. Men bare rolig, vi står klar til at hjælpe dig med bl.a. valg af materiale og kvalitet.

3. Oplæg

Når vi sammen er kommet frem til hvilken type, design og dertilhørende mål, begynder vi at udarbejde et oplæg til dit nye banner eller flag. Dette skal endeligt godkendes af dig, inden vi sætter det i produktion.

4. Produktion & montering

Når vi har modtaget endelig godkendelse på vores oplæg, igangsætter vi produktionen af dit nye banner eller flag. Leverings- og produktionstid afhænger af flere faktorer, såsom mængde og type. Når vi ved dette, aftaler vi sammen hvornår det skal monteres eller leveres. Vi leverer altid til tiden og sætter en dyd i at overholde vores aftaler.