Udstilling og messer

Vis dit firma fra den bedste side

Få et uforpligtende tilbud

Vi er altid parate til at hjælpe dig med din næste udstilling eller messe

Kan du sige ja til følgende?
  • Vil du have større synlighed overfor dine kunder?
  • Vil du have mere omsætning?
  • Vil du have din virksomheds navn og produkter bliver kendt i bybilledet?
  • Vil du skille dig ud fra dine konkurrenter?

Så kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

Se et uddrag af vores produkter

Vi har i ReklamePlus udført mange udstillinger samt messer og her finder du et bredt udsnit af vores løsninger

Udstilling

Professionelt udtryk hver gang

Hos os i ReklamePlus er du i trygge hænder når det kommer til din udstilling. Uanset om det er et helt museum vi skal tage hånd om, en fernisering på et galleri eller en friluftsudstilling, har vi i ReklamePlus gjort en dyd ud af at blive de bedste på feltet. Så har du et behov for at forny eller videreføre eksisterende design kan du roligt vælge os som din samarbejdspartner.

ReklamePlus er i høj grad specialiseret i udstillinger på museer. Vi yder en høj standart og går en ekstra mil i et sådant samarbejde.

Messer

Få nye kunder og styrk de eksisterende

Hos Reklameplus er klar til at rådgive og skabe produkter til din messestand, som gør dig bemærket, set og genkendt.

Vi har et bredt udvalg af messestande og displays. Hvis du er til specialdesignede løsninger kan vi også hjælpe dig med at få skabt din helt egen unikke messestand.

Vi rådgiver og vejleder dig igennem hele forløbet så du får mest muligt ud af din investering og samtidig et produkt som du kan være stolt at vise frem.

Se et uddrag af vores produkter

Vi har i ReklamePlus udført mange udstillinger samt messer og her finder du et bredt udsnit af vores løsninger
Sådan kommer vi i gang med
din udstilling eller messe hos ReklamePlus
1. Afklaring

Vi afklarer sammen hvilket signal du ønsker at sende og hvilket formål der skal være for din udstilling eller messe. Vi tilbyder også at komme på et virksomhedsbesøg for at se omgivelser, muligheder hvis dette er aktuelt. Når vi har afklaret ovenstående, begynder vi at dykke mere ned i detaljerne omkring din udstilling eller messe.

2. Form & design

Nu er vi klar til at tage stilling til hvilken form, type og design du ønsker. Denne beslutning har et hav af muligheder. Men bare rolig, vi står klar til at hjælpe dig bl.a. med materialevalg og løsning.

3. Oplæg

Når vi sammen er kommet frem til design og dertilhørende mål, begynder vi at udarbejde et oplæg til din nye udstilling eller messe. Dette skal endeligt godkendes af dig, inden vi sætter det i produktion.

4. Produktion & montering

Når vi har modtaget endelig godkendelse på vores oplæg, igangsætter vi produktionen af din udstilling eller messe. Leverings- og produktionstid afhænger af flere faktorer. Når vi har fået afklaret dette, aftaler vi sammen om der er behov for montage. Vi leverer altid til tiden og sætter en dyd i at overholde vores aftaler.